"Поїдьте в українське село": Леся Нікітюк розповіла, як подолати стрес та емоційне вигорання

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Леся Нікітюк показала фігуру, фото
instagram.com/lesia_nikituk/

Дізнайтеся, що допомагає ведучій почуватися добре навіть в умовах війни

Зірка “Нового каналу” Леся Нікітюк, яка нещодавно відверто розповіла про своє інтимне життя, поділилась лайфхаками, що допомагають їй долати стрес та переживати складнощі. Корисні поради від ведучої шоу “єПитання” та “Розсміши коміка по-новому” ви знайдете далі!

Хоч як би ми намагалися приховувати втому, вона все одно дає про себе знати. З одного боку, це нормально, бо в нашій країні війна. Але, з іншого боку, не звертати на стрес ніякої уваги — рішення не найкраще.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За цих два роки кожен з нас вже знайшов для себе найдієвіші способи боротьби з емоційними гойдалками та стресом. Однак як з цим справляються зірки? Леся Нікітюк розповіла, що “працює” в неї.

Що робити, аби не поїхав дах? Щонайменше до пунктів, куди входить терапія з психологом і спорт, додайте: зміну обстановки й нові позитивні емоції. Наприклад, поїдьте в українське село. Відкладіть телефон, походіть пішки, подихайте… Поспілкуйтеся з друзями, познайомтеся з новими людьми, відкрийте для себе щось цікаве про Україну,
— радить Леся Нікітюк.

Раніше Леся Нікітюк розповідала, що дієвим методом для знаходження балансу також вважає медитації. Аби відновитися, вона займається духовними практиками. За словами зірки, це справді допомагає психічному здоров’ю. А ще робоча схема — щиро, трохи по-дитячому, порадіти з будь-якого приводу!

Нехай це буде смачний бутерброд, старий улюблений фільм, жарт, прочитаний в інтернеті. Одним словом, використовуйте все, що якось емоційно заряджає! І, звісно, не забувайте про рідних. Мене дуже відволікає, коли ми з батьками згадуємо дитинство, бабусю з дідусем, сільську хату, садіння городу. А ще від стресу рятує мій пес Рафік,
— додала телеведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше Леся Нікітюк розкрила секрет своєї стрункої фігури. Що вона робить, аби бути в формі? Дізнайтеся в цьому матеріалі .