СолоХа емоційно засудила загадковість Клавдії Петрівни, обізвавши молоду артистку "конякою з одним трюком" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
14 638
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

СолоХа та Клавдія Петрівна
Фото: instagram.com/soloha_official; instagram.com/klavdia_petrivna

Несподівано співачка заявила, нібито вона перша, хто розсекретив публіці справжнє імʼя найзагадковішої української артистки

Загадковість Клавдії Петрівни не дає спокою не тільки її прихильникам, але й колегам по сцені. Адже днями співачка СолоХа розкритикувала бажання молодої артистки зберігати анонімність .

Так, у своїх соцмережах співачка прокоментувала великий успіх спільного треку Артема Пивоварова та Клавдії Петрівни “Барабан”, який стрімко увірвався у музичні чарти. Окрім того, зараз артистів активно запрошують на радіоефіри, але, судячи з реакції СолоХи, її дещо чіпляє такий ажіотаж довкола колег.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Адже у своїй промові вона неочікувано назвала Клавдію Петрівну “конякою з одним трюком”, натякаючи, що окрім своєї таємничості, молода артистка нібито нічим більше не може зацікавити публіку. Натомість СолоХа заявила, що вона перша “розкрила усі карти” та викрила, ким є загадкова співачка. Але варто зазначити, що про Соломію Опришко вже давно говорять блогер Богдан Бепалов, Анастасія Бочерова, Аліна Гросу, Макс Нагорняк та інші знаменитості.

Мені набридла ця хохма, яка відбувається навколо новоспеченої співачки Klavdia Petrivna. Чесно кажучи, не слідкувала за нею, нецікаво, але мої колеги про неї почали розповідати. Я хочу розбити цей міф. Мої друзі, які мають власну студію звукозапису, мені все розповіли. Мені чітко сказали, що це не ось ця "Кондраперденко" Марія, яка піариться на імені Klavdia Petrivna. Звати її Соломія. Вона зі Львова, їй 18 років. Так, вона теж білявка.
Соломія, досить усім морочити голову, досить бути конякою з одним трюком, тому що коли ти розкриєш своє обличчя, уже буде просто нецікаво. Досить піарити Пивоварова. Давай уже швидше розкривай, хто ти є така,
— видала СолоХА.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Клавдія Петрівна нарешті зняла "капелюх-торшер" . Артем Пивоваров неочікувано розсекретив, хто ховається під червоним балахоном.