Директорка музичної агенції розкрила нові деталі, хто ховається за образом Klavdia Petrivna: "Було смішно, коли Маша Кондратенко підключилася"

Новини шоубізнесу
16 910
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Клавдія Петрівна
Фото: instagram.com/klavdia_petrivna

Анастасія Бочерова зізналася, чи знайома особисто з найзагадковішою українською співачкою

Питання хто така Клавдія Петрівна не вщухає ні на мить. Одні припускають, що нею може бути співачка Маша Кодратенко, а Артем Пивоваров і зовсім днями здивував публіку, нарешті знявши фірмовий капелюх з загадкової артистки. Тепер же про таємничий образ Klavdia Petrivna вирішила висловитися директорка музичної агенції Muzika Agency Анастасія Бочерова. Більше деталей дізнавайтеся нижче!

У коментарі YouTube-проєкту "Ком'юзіті. Музичний шабаш" маркетологиня зізналася, що Muzika Agency співпрацює з Клавдією Петрівною. Фактично дистрибуцією для загадкової співачки займається Pomitni (продюсерський центр Ірини Горової), однак Muzika Agency є музичними партнерами лейбла Nebo Music, які продюсують проєкт Klavdia Petrivna.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама ж Анастасія Бочерова особисто не знайома з популярною співачкою. Проте директорка запевняє — вона точно знає, хто ховається за образом анонімної співачки.

Мені так було смішно, коли Маша Кондратенко підключилася до цієї новини, і це так було забавно. Тому що я розумію, що це не вона,
— сказала Анастасія Бочерова.

При цьому маркетологиня зазначила, що кейс “загадковості” артистів дійсно вдало працює на аудиторію. Адже саме обговорення, хто така Клавдія Петрівна принесли співачці чимале визнання. Однак працювати надто довго він не буде, тому на її майбутніх сольних концертах , скоріш за все, прихильники нарешті дізнаються всю правду.

Знову ж таки, [анонімний проєкт] не може діяти вічно, тому ми вже бачимо новини про те, що буде концерт. А якщо будуть концерти, нарешті глядачі, слухачі побачать, хто це така. Але це дуже класний хід,
— додала директорка музичної агенції Muzika Agency.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Артем Пивоваров запалив Мережу спільною роботою із загадковою Klavdia Petrivna. Їх фіт вперше був представлений на сольних концертах артиста у Палаці Спорту, а після — “Барабан” стрімко увірвався у музичні чарти.