СолоХа присвятила пісню своєму татові, який уже не поруч... (ВІДЕО)

Музика
575
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Співачка СолоХа сидить на стільці, на її плечах -- чоловічі руки, фото
Фото: пресслужба співачки

Цей трек нікого не залишить байдужим, адже наші почуття до батьків такі схожі!

Популярна українська виконавиця СолоХа, яка у вересні торік вдруге стала мамою , презентує нову чуттєву роботу на пісню-присвяту “Тато”. Деталі - вже у нашому матеріалі на ХОЧУ.

Зворушливу пісню “Тато” співачка присвячує памʼяті свого татуся, який кілька років тому пішов із життя. Втрата батька — це велика рана, яка залишила глибокий слід на серці співачки. Ця пісня — це ода памʼяті про нього, його щиру батьківську любов та підтримку, про важливість сімейних цінностей та силу родинного зв’язку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз артистка дуже тепло згадує про свого тата й дитинство:

Для тата — я завжди маленька доня. І щастя просто більшого не знала, коли тримав ти мене у долонях. До неба підкидав, а я літала,
— каже СолоХа.

Ця пісня розповідає про почуття доньки, яка згадує свого тата з дитячих часів та несе в серці теплі спогади, пов’язані з ним. Ми завжди залишаємося дітьми для наших батьків, скільки б нам не було років, переконана СолоХа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після низки скандалів із російським репертуаром Сергій Бабкін неочікувано потішив фанатів україномовним альбомом. Розповідаємо, які треки увійшли до нового альбому “ЛЮТИЙ” і як його появу коментує сам співак.