Cфера з джинсів, сукня з переробленого одягу та костюм курки: як дивували артисти Євробачення на бірюзовому хіднику (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
7 303
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Windows95Man
Фото: Eurovision

Чи не найяскравішим перформансом став вихід Фінляндії

Вже завтра, 7 травня у Мальме відбудеться перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. 5 травня в рамках конкурсу відбувся бірюзовий хідник, на якому всі учасники постали у яскравих костюмах. Своєю появою здивував і український дует Джері Хейл та Альони Альони.

Бірюзовий хідник Євробачення - захід, на якому організатори конкурсу знайомлять учасників з єврофанами. Демонструють їх на всю телеаудиторію Європи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, кожна країна намагається запам'ятатися своєю першою появою на конкурсі, вразити прихильників та донести певні меседжі. Цього року також не обійшлося без епатажних костюмів та образів. Отож, зупинимося на найбільш яскравих з них.

Своїм епатажем надзвичайно вразив фінський дует Windows95Man. Артисти з'явилися на хіднику у сфері, зшитої з джинсів. З відео бачимо, що було видно лише ноги артистів, проте згодом вони відкрили свої обличчя. Варто зазначити, що цей атрибут був присутнім на національному відборі країни. Саме завдяки цьому костюмові фіни вразили своїх прихильників і змогли пробитися на Євробачення.

Учасники Євробачення на бірюзовому хіднику
Скриншот з відео

Нідерланди також з'явилися у доволі яскравому вбранні. Соліст Йост Кляйн вдягнув людину у костюм курки, при цьому чоловік імітував звуки, які видає ця тварина.

Учасники Євробачення на бірюзовому хіднику
Скриншот з відео

Португальська учасниця теж не залишилася осторонь і справді здивувала організаторів своїм вбранням. Вона з'явилася у чорній сукні з переробленого одягу, цим самим артистка намагалася передати важливий соціальний меседж.

Учасники Євробачення на бірюзовому хіднику
Скриншот з відео
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як букмекери назвали переможців першого півфіналу Євробачення 2024. Україна - один із двох беззаперечних лідерів.