alyona alyona у справжній кольчузі, а Jerry Heil — у горілій сукні: представниці України розповіли про символізм своїх костюмів на Євробаченні 2024

Новини шоубізнесу
15 709
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: eurovision.tv

Співачки зізналася, що їх вбрання – не просто гарні костюми, адже в них закладені величезні сенси

Після національного відбору співачки alyona alyona і Jerry Heil вже неодноразово змінювали свої концертні наряди . А останні варіанти — повністю повʼязані з тим перформансом на сцені, який породив палкі дискусії у Мережі . То які врешті решт представниці України обрали костюми — дізнавайтеся на Хочу!

У коментарі каналу Eurovision Ukraine співачки, які знову підійнялися у рейтингу букмекерів , детальніше розповіли про свої сценічні вбрання. Виявляється, в Альони Альони та Джеррі Хейл був не один референс, проте їм вдалося гармонійно поєднати усе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: eurovision.tv

Цікаво, що реперка alyona alyona виступатиме у справжній кольчузі, яка раніше була основним обладунком лицарів. Це особливо важкий елемент її образу, адже він поєднує відразу 10 тисяч кілець, які разом важать 3 кілограми.

Мій кейп — у нього багатошарові плечі, щоб показати, що життя жінки зараз — воно важке, тернисте, сповнене таких штук, на які ти не очікуєш. Тебе спалюють, штовхають. І ти на своїх плечах мусиш нести купу куль всього, але ти встаєш, береш у руки меч і йдеш боротися. Моя кольчуга важить 3 кг, а для її виготовлення використовували 10 тисяч кілець. Важка штука,
розповіла Альона Альона.

Вбрання Джеррі Хейл — теж не звичайна сукня. Одяг співачки продумували до деталей, адже врешті решт, аби втілити задумане в життя, стилістам довелося рвати сукню та навіть підпалювати її.

Це не просто костюми чи щось красиве. На мені — сукня реально рвана і горіла. Одяг має велику вагу, з ним важко рухатися, але ми усвідомлено обрали це, щоб не просто це були символи, а щоб ми самі могли це відчувати й трушно транслювати.
За референс мого костюма ми обирали зображення захисника Архангела Михаїла. Ми дивилися на його одяг, що він транслює. Ми переглянули багато контенту. Хтось каже, що це Жана Д’Арк або Прометей, який несе людям вогонь. Мені подобаються всі варіанти. Це символ сильних дів,
— сказала Jerry Heil.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що на сцену Євробачення повернеться відразу два українських гурти . Виявилося, що Kalush Orchestra та Go_A розважатимуть єврофанів!