Вже сьогодні! Де дивитися прямий ефір першого півфіналу Євробачення 2024: усі деталі

Новини шоубізнесу
7 989
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євробачення 2024
Фото: eurovision.tv

Сьогодні ми нарешті побачимо повноцінний виступ alyona alyona і Jerry Heil

У минулу неділю в Мальме відбулася урочиста церемонія відкриття Євробачення 2024, де alyona alyona і Jerry Heil вчили європейську спільноту “навбиткам” . А вже завтра, 7 травня, відбудеться перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу. Де і коли в Україні можна подивитися пряму трансляцію — розповідаємо на Хочу!

Перший півфінал Євробачення 2024 є для нас особливим, оскільки саме на ньому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з піснею “Teresa & Maria”. А після живого виступу представниць України їх шанси на перемогу можуть помітно змінитися, хоча й зараз артистки знаходяться у трійці лідерів .

До речі, артистки вчора, 6 травня виступили на генеральному прогоні першого півфіналу. Під час перформансу українок alyona alyona мала необережність отримати травму, адже гепнулася прямо на сцені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що пряму трансляцію першого півфіналу буде вести Європейська мовна спілка на своєму офіційному каналі в YouTube. Вона почнеться о 22:00. Проте безпосередньо для України трансляцію вестиме Суспільне культура на офіційній сторінці YouTube, а також її можна буде подивитися у застосунку “Дія”. Окрім того, варто зауважити, що Україна вийде сьогодні у першій частині шоу, під номером 5. Додаткову інформацію про те, де дивитися перший півфінал та як проголосувати за фаворита розповсюджував телеграм-канал Культурна Прачечна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як голосувати за учасників конкурсу у першому півфіналі в Україні та за кордоном. Зауважимо, що знаходячись в Україні, голосувати за alyona alyona і Jerry Heil не можна! :)