Поп-діва б'є всі рекорди! Мадонна відіграла концерт у Ріо-де-Жанейро, на якому були присутні більше півтора мільйонів глядачів (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
11 233
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Мадонна
Фото: instagram.com/madonna

Перед цим шоу на концертах артистки відвідуваність була більш ніж в 10 разів меншою

Легендарна американська виконавиця Мадонна, яка ненавмисне образила фаната, вразила своїх шанувальників безкоштовним концертом у бразильському місті Ріо-де-Жанейро. Подробиці - в нашому матеріалі.

На цьому концерті Мадонна встановила рекорд по відвідуваності її шоу. Як пише Metro, концерт зірки на пляжі Копакабана відвідало 1,6 мільйонів людей. Варто зауважити, що перформанс проходив в рамках заключного концерту туру Celebration. Варто відзначити, що до цього грандіозного виступу рекорд відвідуваності шоу виконавиці становив 130 тисяч шанувальників. Той славнозвісний концерт відбувався в Парижі у 1987 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що під час свого крайнього шоу, артистка постійно змінювала імідж і мала конкретну виважену програму. Цікавим є те, що ці номери відсилали шанувальників до давніх перформансів Мадонни.

До речі, одним з таких епізодів став поцілунок Мадонни зі співачкою Брітні Спірс на церемонії MTV VMA 2003 року. Зазначимо, що на концерті багато глядачів концерту були одягнені у тематику образів знаменитості. Зокрема, мова йде про саморобні конусні бюстгальтери, світлі перуки і шкіряні корсети.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Мадонна осоромилася перед тисячами прихильників. Артистка забула, куди саме приїхала з концертом.