Епічне падіння: Альона Альона гепнулася зі сцени під час останнього прогону першого півфіналу Євробачення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
37 172
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Реперка Альона Альона
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Попри конфузний випадок, артистка відразу підвелася і продовжила співати

Популярна українська артистка Альона Альона, яка разом з Джері Хейл здивувала своїм образом на хіднику Євробачення 2024, несподівано травмувалася під час останнього прогону першого півфіналу міжнародного пісенного конкурсу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Альона Альона разом з Джері Хейл репетирували свою конкурсну композицію “Teresa & Maria”. Варто зазначити, що шоу, яке відбулося 6 травня, було спрямоване для членів міжнародного журі. Тобто, на основі цього концерту, журі країн-учасниць Євробачення поставлять свої бали.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ексклюзивне відео з падінням співачки розповсюдив Telegram-канал Times of Ukraine. На щастя, артистка все-таки не отримала непоправних травм і відразу змогла продовжити співати. Дещо пізніше вони з Джері Хейл у Instagram Stories повідомили, що саме сталося з виконавицею.

У мене ця кольчуга, і після репетицій вона стала довшою, ніж була, тому що тягнеться. Я не очікувала, що наступлю на неї. Зламала ніготь і трохи пошкодила свій костюм, але жива!
- резюмувала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Альона Альона та Джері Хейл втратили свої позиції на Євробаченні. На імовірний тріумф українок букмекери віддають 11%.