Як завжди, з важливим меседжем: alyona alyona та Jerry Heil здивувалии образами на бірюзовому хіднику Євробачення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 682
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл та Альона Альона
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Артистки вдягли на себе костюми з ключами як символ того, що багато українців внаслідок війни втратили свої будинки

5 травня відбулася церемонія відкриття Євробачення 2024, іншими словами так званий бірюзовий хідник. На цьому заході учасники представляли свої найепатажніші образи, а також знайомилися з єврофанами.

Цьогорічні українські представниці Альона Альона та Джері Хейл у себе в Instagram показали, як готувалися до бірюзового хідника. Як бачимо, на початкових кадрах артистки позують у звичайному одязі, а потім через деякі миттєвості вже опиняються на церемонії відкриття конкурсу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для бірюзового хідника українки обрали максимально символічні образи. На свій одяг вони причепили низку ключів, які символізують те, що через війну багато українців лишилися без будинків.

Ми хочемо нагадати про те, що багато людей в Україні втратили свої будинки, і це свого роду символ ключа від дому, тому що у вас є ключ, але ви не можете повернутись додому. І це також є символом школи, яка постраждала від бомб в Україні. Ми збираємо гроші для цієї школи, щоб діти змогли повернутися до неї та продовжити навчання,
– сказали артистки.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона і Джері Хейл навчили грі у “навбитки” всю Європу, приїхавши у Мальме. Представниці України показали традиційну християнську гру під час церемонії відкриття конкурсу.