З нагоди 10-річчя бригади: гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, спільно з "Азов", презентували нову відеороботу на пісню “Героям” (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 261
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Без Обмежень
Фото: пресслужба

Також спільно з ГО Azov One музиканти розробили ексклюзивний мерч, кошти з якого підуть на закриття збройних потреб бригади

З нагоди 10-річчя легендарного військового формування Національної гвардії України “Азов”, відомий музичний гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, який ніколи не виступав на росії , презентував нову роботу, присвятивши її усім Героям, які захищають нашу країну. Усі деталі про це дізнавайтеся нижче!

Нова відеоробота “Героям” гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ створена за сприяння 12-ої бригади “Азов” з ексклюзивних кадрів, які зняті безпосередньо бійцями на полігонах, із поля бою під час боїв за Азовсталь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: пресслужба
Фото: пресслужба

Це не просто музичне відео, це вшанування тих, хто віддає своє життя та здоров'я за свободу нашої Країни. “Героям” — насамперед ода мужності та патріотизму українських військових. Пісня говорить про боротьбу, братерство та відданість своїй країні, вселяє віру та віддає шану тим, хто бореться за свободу. 

Це архівні кадри, більшість з Оріхівського та Кремінського напрямків за останній рік чи півтора. Є кадри з Маріуполя (початок повномасштабного вторгнення), та вихід з Азовсталі після закінчення оборони Маріуполя,
— коментує прес-служба “Азов”.

Сьогодні “Азов” продовжує служити ідеї незалежності України та виконує бойове завдання на Кремінському напрямку, зокрема, у Серебрянському лісництві та поблизу Тернів та святкує свою десяту річницю. Десятиріччя підрозділу — це день, щоб згадати бойовий шлях підрозділу, згадати всіх азовців, які віддали своє життя за українську націю, а також згадати та підтримати тих, хто досі в російському полоні.

Говоріть про свою підтримку вголос! Ми не вправі мовчати про бійців та полонених, адже їхня доля залежить і від нас з вами.
Героям — це пісня для людей, які вірять у свою країну та не йдуть на компроміси в питаннях незалежності та цілісності суверенітету своєї Держави. Пісня присвячується всім людям, яким не байдуже майбутнє своєї Країни, яким не байдуже розуміння незалежності. Пісня — Героям,
— коментує Сергій Танчинець, лідер гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.
Фото: пресслужба
Фото: пресслужба

Також БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ створили спільний благодійний мерч з ГО Azov One. Увесь прибуток від продажів йде на закриття збройних потреб бригади “Азов”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Сергій Танчинець розповів про свій похід до військкомату . Фронтмен "Без Обмежень" зізнався, що стоїть на обліку.