"Є дві причини": лідер "Без обмежень" Сергій Танчинець відповів, чому ніколи не співав у рф (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сергій Танчинець
Фото: Скриншот

Відомий рокер зауважив, що ніколи навіть не звертав уваги на сусідню країну

Популярний український артист, очільник колективу "Без Обмежень" Сергій Танчинець, який зізнався, чи справді він має роман зі своєю піарницею, відверто розповів про те, чому жодного разу не проводив концертів в росії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, виконавець в інтерв'ю Люкс ФМ заявив, що його ніколи не вабила росія. Танчинець каже, що навіть не хотів туди їздити, коли на це була мода серед українських артистів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист також відмовився від створення композицій, які могли би бути цікавими та популярними серед російського населення. Він розумів, що ця країна далеко від нього.

Є дві причини: одна з них — ідеологічна, а друга — практична. Ідеологічна полягає в тому, що ми ніколи не створювали контент, який там був би цікавим. А друга практична — я думав про це питання в часи, коли було модним українським артистам їздити до росії. Ми тоді було не надто популярні, і Росія для нас була дуже-дуже далеко. Я навіть не звертав на неї увагу.
- сказав артист.

До речі, співак пригадав, що свого часу його кликали провести один концерт у рф. Замовниками були українці в другому поколінні. Однак, Танчинець відмовив їм.

Мені пропонували після 2016 року, і, звісно, ми відмовилися і сказали, що не приїдемо. Це були українці в другому поколінні, батьки яких виїхали ще в Радянському Союзі на Далекий Схід в газодобувні регіони. Вони казали, що дуже люблять "Без Обмежень" і чи не могли б ми приїхати до них. Я запитав, звідки їхні батьки родом, вони сказали, що з Вінниччини, я сказав: "Приїздіть тоді до Вінниччини, і там ви зможете почути "Без Обмежень,
- резюмував співак.

Дивитися з 4:33

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергій Танчинець показав свою підрослу доньку, якій виповнилося 16 років. До привітань Анастасії також доєдналася і колеги Сергія по сцені.