Від скандального Ізраїлю, до запальної Швейцарії: згадайте всі виступи учасників другого півфіналу Євробачення 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 136
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євробачення 2024
Фото: eurovision.tv

І тільки 10 з них всього за лічені хвилини змогли підкорити глядачів так, аби отримати шанс позмагатися за кришталевий мікрофон у фіналі конкурсу

Другий півфінал Євробачення 2024 завершився, а це значить, що ми нарешті дізналися повний список країн-учасниць, які пройшли у грандфінал міжнародного пісенного конкурсу. Однак перед тим пропонуємо згадати усіх учасників, які у другому ефірі запалювали сцену у Мальме.

Найбільш очікуваними були виступи країн, яких завчасно високо оцінювали букмекери. Зокрема це був представник Нідерландів, співак Joost Klein, який у пісні Europapa розповів історію сироти , що блукає Європою та шукає своє справжнє призначення. Не менш цікавим виявився номер представника Швейцарії, небінарного співака Nemo , що вийшов на сцену у шубі та короткій спідниці. А от представниця Ізраїлю, співачка Еден Ґолан, викликала у єврофанів змішані емоції, оскільки багато хто взагалі був проти її участі з ряду причин .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, хоч не всі з 16-ти конкурсантів пройшли до фіналу, їх виступи точно запамʼятаються глядачам на довго. А які саме — дивіться нижче!

Виступи всіх учасників другого півфіналу Євробачення 2024 — відео

1. Мальта: Sarah Bonnici – Loop

2. Албанія: BESA – TITAN

3. Греція: Marina Satti – ZARI

4. Швейцарія: Nemo – The Code

5. Чехія: Aiko – Pedestal

6. Австрія: Kaleen – We Will Rave

7. Данія: SABA – SAND

8. Вірменія: LADANIVA – Jako

9. Латвія: Dons — Hollow

10. Сан-Марино: MEGARA – 11:11

11. Грузія: Nutsa Buzaladze – Firefighter

12. Бельгія: Mustii – Before the Party's Over

13. Естонія: 5MIINUST x Puuluup – (nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi

14. Ізраїль: Eden Golan – Hurricane

15. Норвегія: Gåte – Ulveham

16. Нідерланди: Joost Klein – Europapa

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що на самому початку другого півфіналу глядачів змогли вразити й ведучі конкурсу . Адже Петра Меде та Малін Акерман переспівали композицію тогорічної переможниці Євробачення, лежачи у солярії.