"Ми бачимо результат роботи дуже потужної команди": Михайло Ясинський спрогнозував місце Альони Альони та Джері Хейл на Євробаченні

Новини шоубізнесу
1 074
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Михайло Ясинський
Фото: Secret Service EA

Артист вірить, що Україна буде в топ-3

Відомий український продюсер Михайло Ясинський, який припустив, коли Михайло Хома вийде на сцену в образі DZIDZIO, висловився стосовно Євробачення 2024. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, у своєму інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну Михайло припустив, яке місце зможе посісти Україна. Відтак, продюсер Олі Полякової окреслив свою увагу на тому, що в українок гідна постановка та красива пісня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

З огляду на це, за словами Михайла, Україна має шанс бути дуже високо. Ясинський майже немає сумнівів, що Альона Альона та Джері Хейл будуть у топ-3. Окремо свою увагу він окреслив на потужній команді співачок, а також вдалих костюмах.

Я побачив потужний номер потужної пісні у виконанні двох цікавих українських артисток. Мені сподобалася комплексна робота. Тут ми бачимо результат роботи дуже потужної команди, яка працювала над цим номером. Костюми – неймовірні, номер – неймовірний. Все круто! Вони мають якісний вигляд! Мені дуже сподобалося, я пишаюся тим, що українці навіть у такі складні часи вміють створювати такі круті роботи. Якщо ми уявимо собі, що більше, ніж тих, кого ми почули, нікого не буде, то я думаю, що вони можуть розраховувати на друге або третє місце.
– зазначив продюсер Олі Полякової.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, коли і де дивитися онлайн-трансляцію грандфіналу Євробачення 2024. Фінальний ефір відбудеться за лічені години.