Лілія Ребрик показала обличчя нещодавно народженої доньки, а також розсекретила, хто став хрещеним татом крихітки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
9 439
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лілія Ребрик
Фото: instagram.com/liliya_rebryk

Артистка потішила підписників теплим постом

Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик, яка розповіла про свої нещодавні пологи, похрестила найменшу доньку. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, відома акторка та ведуча показала ніжні фото із нещодавно народженою Аделінкою, а також з усіма членами родини. Кадри зірка розповсюдила на своїй сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, хрещеними батьками доньки Ребрик стали блогер-журналіст Анатолій Анатоліч та Ірина Хоменко. До речі, хрестини відбувалися у одному з київських храмів. Присутні були лише найближчі та рідні люди.

Такі дні, як цей, я забираю у скарбничку своїх щасливих спогадів. Бо щастя – це миті, коли відчував повну гармонію і спокій. Це – люди, які були поруч. Це – весна, сонце і зелень навколо. І відчувати у темні часи таке світло всередині – надзвичайно цінно. Це був дуже теплий в усіх сенсах день. Дуже затишний. Дуже сімейний. Дуже наший день,
- зворушила Ребрик.

Окрім того, телеведуча також розповсюдила серію атмосферних фото з храму, на яких вперше показала обличчя маленької Аделіни. Відтак, на фоні храму Ребрик була у family look разом з трьома дітьми та коханим, Пізніше вона позувала з кумами та гостями.

У свою чергу, зірковий хрещений батько розповів про свої враження від того, що приміряв на себе новий статус. Журналіст зазначив, що для нього честь бути хрещеним.

Для мене велика честь стати хрещеним батьком для Аделіни. З моєю улюбленою Ребрик мені пощастило працювати, а з родиною Андрія і Лілі стати близькими друзями.
- резюмував Анатоліч.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лілія Ребрик у свій день народження замилувала світлиною з доньками. Українська актриса 8 травня відзначила день народження та потішила фоловерів теплим сімейним кадром.