"Якщо я йду швидко, вона німіє": Брітні Спірс ошелешила новиною про те, що зламала ногу

Новини шоубізнесу
1 943
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Брітні Спірс
Фото: Associated Press

Зірка розповіла, чому не хоче звертатися за допомогою до лікарів

Знаменита американська артистка Брітні Спірс, яка може заробляти кругленьку суму на Onlyfans, приголомшила своїх прихильників сумною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, співачка зламала ногу. Про це вона розповіла на своїй офіційній сторінці в Instagram. Відтак, Брітні заявила, що наразі ходить зі зламаною ногою. Артистка підтверджує, що наразі відчуває дискомфорт, адже коли ходить швидше, то нога німіє.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, знаменитість не планує звертатися за допомогою до лікарів. Нині вона повністю відмовилась від будь-якого лікування.

Ходжу зі зламаною ногою…Якщо я йду швидко, вона німіє,
— розповіла знаменитість.

Свою відмову від медичної допомоги Брітні пояснила тим, що вже не одного разу ламала кінцівки. Відтак, після операцій їй завжди було ще гірше ніж до них, а тому цього разу Спірс вирішила перевірити, як її тіло зможе самостійно зцілитися.

Мені тричі робили операцію на лівій нозі: двічі на коліні та один раз на стопі. Лікарі завжди казали, що перелом може загоїтися сам по собі, але є величезний шанс, що кістка може тріснути та зламатися знову. Я завжди робила операції, а потім це було більш боляче, тому цього разу я була упертою. Я подивлюся, чи моє тіло знає, як вилікувати себе,
— зізналась зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чому Брітні Спірс знову видаляла свій акаунт в Instagram. Подейкують, що наразі зірка важко переживає судову тяганину зі своїм батьком.