Стало відомо, чому Брітні Спірс знову видаляла свій акаунт в Instagram

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Брітні Спірс
Фото: instagram.com/britneyspears

Подейкують, що зірка важко переживає судову тяганину з батьком

Зовсім нещодавно легендарна американська співачка Брітні Спірс, яка відмовилася від образу звабливої білявки, спантеличила своїх вірних фанів черговим видаленням свого облікового запису у соцмережі Instagram. Стало відомо, що ця подія сталася на тлі розмов про скрутний фінансовий стан зірки. Подейкують, що він став таким через судову тяганину з її батьком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, як повідомляють інсайдери, насправді знаменитість зараз щасливіша ніж будь-коли. З нею все добре, а щодо її батька, то програний йому суд ніяким чином не повпливав на Спірс, щоб вона видалялася з Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє авторитетне видання Daily mail, 42-річна артистка просто взяла перерву в інтернеті, адже хотіла подарувати цей час друзям. Що ж до тяганини з батьком, то вона виплатила йому 2 млн доларів. Окрім того, 4 млн пішло на погашення послуг своїх адвокатів. Варто також відзначити, що наразі акаунт селебритіс в Instagram знову активний.

Варто зауважити, що це вже не вперше, коли Спірс на деякий час залишає Instagram. подібне сталося два роки тому. Відтак, інсайдери зайвий раз переконують, що Брітні далеко не розорилася, а просто хоче відпочити. вище вказане джерело підкреслює недавній успіх книги співачки “Жінка в мені”. Зокрема, говориться, що завдяки її продажам артистка має непогані дивіденди. Вона отримує 25% чистого прибутку.

Окрім того, не можна не згадати той факт, що Спірс видалила свій обліковий запис через кілька годин після того, як у дописі згадала свою сім'ю. Артистка розповсюдила обкладинку книги Дженнет МакКерді “Я рада, що моя мама померла”.

Спірс також розповсюдила своє напівоголене селфі в дзеркалі. У такий спосіб вона відреагувала на негативне для неї судове рішення. Проте, тепер ці пости вже недоступні, адже за кілька днів вона повернулася в Instagram і розповсюдила відео, на якому лежить на коні. Пости, які були опубліковані до відновлення сторінки, переглянути вже не можна.

Пост Брітні Спірс
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як експерт розповів, скільки Брітні Спірс може заробити на Only Fans. Як виявилось, у співачки є всі шанси заробити більше на сайті для дорослих, аніж на сцені.