Від 13 до 18 мільйонів: експерт розповів, скільки Брітні Спірс може заробити на OnlyFans

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Брітні Спірс, фото
Фото: instagram.com/britneyspears

У співачки є всі шанси заробити більше на сайті для дорослих, аніж на сцені

Брітні Спірс вже давно пішла зі сцени й не збирається повертатися в музичну індустрію. Однак зірка має всі шанси зробити успішну кар'єру на сайті для дорослих OnlyFans. Якщо ви хоч раз заходили на сторінку співачки в Інстаграм, то бачили, що вона зовсім не соромиться публікувати відверті фото.

За останній час на OnlyFans з'явилося чимало відомих особистостей, які заробляють мільйони доларів. Наприклад, Белла Торн заробила рекордні 1 мільйон всього за перші 24 години на сайті, а колишня партнерка Джеймса Бонда, Деніз Річардс отримує до 2 мільйонів доларів щомісячно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Представниця одного з провідних агентств OnlyFans у Маямі Селеста Франклін розповіла виданню Daily Mail, що прибуток Брітні на платформі для дорослих може перевищити її доходи від музики та гастролей:

Згідно з усіма статистичними даними, які я вивчила, мій прогноз щодо її доходів був би таким, що перший місяць запуску принесе величезний приплив людей — можливо, її заробіток коливатиметься від 13 до 18 мільйонів доларів. У наступні місяці її дохід, швидше за все, зрівняється приблизно з 6 до 9 мільйонів доларів на місяць через зниження залученості, спричинене початковою цікавістю.
Брітні Спірс в купальнику, фото
Фото: instagram.com/britneyspears

Оскільки річний прибуток, за оцінками, може перевищити 100 мільйонів доларів, кар'єра Брітні на OnlyFans може зробити її набагато заможнішою, ніж будь-коли раніше у музичній сфері. Експертка також вважає, що співачка могла б стати однією з найбільш високооплачуваних авторок контенту на OnlyFans, якби приєдналася до платформи.

Щоб Спірс досягла успіху на OnlyFans, їй довелося б значно диференціювати контингент. Замість того, щоб продавати сторінку безпосередньо чоловічій аудиторії, стратегічним підходом було б рекламувати вміст на OnlyFans як ексклюзивний фанатський матеріал, на додаток до відвертого вмісту, щоб зберегти чоловічий інтерес — на зразок ексклюзивної сторінки, яка не має фільтр або будь-якої цензури на ньому,
— розповіла Селеста.
Як зараз виглядає Брітні Спірс, фото
Фото: instagram.com/britneyspears

Та представники співачки заперечують інформацію про те, що Брітні має намір відкривати профіль на OnlyFans. Зірка не зацікавлена в публікації контенту на цій платформі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І поки кар’єра зірки на паузі, її особисте життя грає яскравими фарбами. Стало відомо, що Брітні Спірс закрутила роман зі своїм колишнім працівником.