У День вишиванки Наталя Могилевська приголомшила святковим образом за понад 100 тис. гривень (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 990
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Народна артистка України отримала ексклюзивний подарунок від відомої дизайнерки у День вишиванки

У День вишиванки відома співачка Наталія Могилевська, яка пише свою першу книгу для дітей, отримала особливий подарунок від української дизайнерки Юлії Магдич — вишиту сукню кафтан. Це унікальне вбрання виконане зі 100% натуральної тканини — батисту, що забезпечує легкість та комфорт у носінні.

Сукня вирізняється витонченою етнічною 3D-вишивкою, яка створена на основі українських автентичних візерунків. Кожен елемент оздоблення на сукні відображає багатство української культури та мистецтва, передаючи дух національних традицій. Мотиви та силуети на сукні гармонійно поєднуються, створюючи неповторний образ, що підкреслює красу та жіночність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На офіційному сайті Юлії Магдич цю сукню можна придбати за майже 113 тисяч гривень. Така ціна обумовлена не лише якістю матеріалів, але й майстерністю виконання, адже кожна сукня виготовляється вручну з великою увагою до деталей.

Фото: yuliyamagdych.com

Однак Наталія Могилевська отримала розкішну вишиту сукню у подарунок на честь свята. Про це артистка поспішила повідомити у себе в соцмережах.

Сиджу, пʼю каву і тут приходить неочікуваний подарунок від нашої талановитої Юлії Магдич, яка вже стільки років радує нас розмаїттям фарб і силуетів неймовірних наших українських вишиванок. Дякую, Юлю, це було прекрасно❤️
Вітаю всіх з днем вишиванки сьогодні!,
— написала Наталія Могилевська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Наталія Могилевська показала свою 4-річну донечку, та чуттєво привітала її з днем народження. Артистка підготувала для дитини свято та показала, який подарунок обрала.