"Нас ледве відкачали": ексчоловік путіністки Сніжана Єгорової заявив, що за кордоном його намагався отруїти співробітник ФСБ

Новини шоубізнесу
3 667
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Антін Мухарський
Фото: facebook.com/AntinMykharskyi

Антін Мухарський розповів, як все сталося і які результати показала експертиза

Днями в Мережі розгорілися палкі суперечки, адже зʼявилася інформація, що колишній чоловік Сніжани Єгорової покинув Україну на правах багатодітного батька, хоча й насправді сам він не бере участь у вихованні дітей. Новини про те, що під час війни він перетнув кордон, Антін Мухарський заперечувати не став. Проте виявилося, що після того актора спіткав страшний випадок, який ледь не вкоротив йому життя. Що саме трапилося — дізнавайтеся на Хочу!

У новому дописі на Facebook Антін Мухарський поділився власними думками щодо того, як зараз складається його життя. Зокрема чоловік пригадав, як його ексдружина — путіністка Сніжана Єгорова — пропонувала переїхати в росію ще задовго перед початком широкомасштабної війни в Україні. Однак коли стосунки пари почали терпіти кризу — Сніжана нібито закрутила роман з Іллею Ківою, аби скористатися його статусом депутата й сфальсифікувати документи, аби вивезти трьох неповнолітніх дітей від Антіна за кордон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що після розлучення з Єгоровою, Мухарський має віддалені стосунки з дітьми , які живуть за межами України. Але і сам Антін зараз теж знаходиться за кордоном. Таку інформацію він підтвердив особисто, зазначивши, що під час його перебування в Туреччині, на нього намагалися скоїти замах.

Виїжджаю з України як батько чотирьох неповнолітніх дітей. В Туреччині нас з Лізою (дружина Антіна — прим. ред.) намагалися отруїти, що підтвердила токсикологічна експертиза. Один "шанувальник" подарував пляшечку "освяченого червоного винця з Афону". Ми зробили по ковтку — нас ледве відкачали. Справа й досі висить в турецькій прокуратурі. Звернулися до наших силових структур. "Шанувальник" виявився людиною з 4-ма паспортами, що працює на ФСБ,
— заявив Антін Мухарський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ексчоловік Єгорової віджартувався, чому не пішов на фронт . За словами Мухарського, спочатку він був рішуче налаштований відправитися воювати, але, зрештою він так цього і не зробив.