Путіністка Сніжана Єгорова істеричним "плачем" розійшлася у публічних закидах проти власної доньки

Новини шоубізнесу
1 910
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Стася Ровінська та Сніжана Єгорова

А все тому, що Стася Ровінська, на відміну від своєї мами, не піддалася російській пропаганді

Не секрет, що поки Сніжана Єгорова співала оди путіну і кремлівському режиму, її старша донька повністю обірвала спілкування з зірковою мамою-ватницею. А все тому, що сама Стася Ровінська має проукраїнські погляди й знає, як насправді українці жили та продовжують жити під російською окупацією, в тому числі і її рідні.

Проте сама Єгорова запевняє, що її донька нібито "не знає життя" та верзе нісенітниці. А причиною таких істеричних висловлювань Сніжани стало те, що Стася вчерговий раз підтримала український народ, що змушений протистояти російській агресії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свій ролик з явно неадекватною поведінкою Сніжана Єгорова виклала у TikTok. А, як встигли зазначити користувачі, на відео прокремлівська маріонетка явно намагалася висміяти власну доньку та знову стати на захист російської диктатури.

У мене в сім'ї теж є деяка особливість під назвою "моя старша дочка". У неї трапилася біда, тобто в неї там у мозку все змішалося. Коло спілкування у неї специфічне. Вона там мене засудила за мою позицію, за те, що я не кричу: "Боже, орки, що ви зробили з нашою улюбленою країночкою?" Просто вона життя не знає, правди боїться й узагалі надто довго народжувала одного за одним трьох дітей,
— видала Єгорова.

Не оминула Сніжана Єгорова і одне з відвертих інтервʼю власної доньки, де Стася розповідала про родичів, що перебували, а деякі перебувають і донині, в окупації. Однак путіністка описала це “життям мрії”, немов "у старі добрі радянські часи".

Ось ця моя старша донька періодично дає свої коментарі й видає мені діагнози на відстані. Останнє, що вона видала про родичів в окупації… Розкажу, як мої родичі це переживають. Я родом з Нової Каховки, Херсонської області. Практично всі мої родичі живуть там. У них були будинки, квартири тощо. Коли почалися всі ці події, громадянська війна пройшлася цими степами. Левова частка моїх братів і сестер поїхали жити до Криму. Їм дали сертифікати, на які вони змогли купити нерухомість у Криму. Одна з моїх сестер купила собі квартиру під Санкт-Петербургом. Її чоловік, мій брат, залишився вдома. Я з ним розмовляла. Він каже: "Живемо, не хочу, щоб дім розграбували, у мене там майстерня. Проте, Сніжано, я радий, що так відбулося, бо моя дружина зараз з дітьми і вони отримують безкоштовну освіту, дітей годують, як в наші добрі радянські часи, говорять рідною мовою",
— істерично заявила путіністка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ексчоловік путіністки Єгорової "злив" листування з нею . Відомий український режисер Семен Горов прокоментував скандальні дії своєї колишньої дружини.