З надією на перемогу: Макс Барських гуртує українців надихаючим шоу “Зорепад. На біс”

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Макс Барських
Фото: пресслужба

Макс Барських подякував українцям за їхню сміливість залишатися в Україні під час війни

15 травня Макс Барських, який тільки нещодавно випустив нову композицію “Замало”, виступив із концертом на одному з найбільших майданчиків країни. Незмінно щирий та щедрий на прояв найглибших почуттів співак підготував для слухачів особливий репертуар, який вони буквально знають на пам'ять.

Саме ці пісні понад 15 років є символом такої бажаної, особливо сьогодні, стабільності. Але й нові хіти артиста глядачі співали у форматі великого багатотисячного караоке, підтримуючи тим самим музиканта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Макс Барських
Фото: пресслужба

Тисячі прихильників артиста почули легендарні пісні та нові хіти українською. А окрім того — мали нагоду відверто спілкуватися з Максом Барських на актуальні питання сьогодення. На концерті у Палаці спорту прихильники Барських заспівали разом “Тумани”, “Танцювати” “Бестселер”, “Небо”, “Зорепад”, “Подруга ніч”, “Знайди себе”, “Але”, “В твоїх очах”, “Чекай мене”, “Все можливо”, “Замало”, “Ритми” та багато інших.

Цей концерт був для мене дуже особливим. Як і кожен українець, я відчуваю велику напругу та роз'єднаність у нашому суспільстві, багато сварок, багато переживань... Саме тому, у цей вечір я зосередився на спілкуванні зі своїм слухачем, щоб надати їм надію та повернути віру в те, що пісня може гуртувати людей навколо своєї країни — навколо нашої загальної місії. Як і завжди, мій концерт почався з подяки нашим військовим, яким ми завдячуємо щохвилини безпеці нашого життя,
— зазначив Макс Барських.
Макс Барських
Фото: пресслужба

Серед колег по сцені, які відвідали шоу музиканта, можна було побачити Олю Полякову з донькою Марією, Машу Єфросиніну із сином Олександром, продюсера Михайла Ясинського, співачку Аню Трінчер, ETO LUBOV, гурт Ziferblat, співака Ostrovskyi, Генадія Вітера, Володимира Завадюка, Олю Бажану та багато інших.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Макс Барських опинився в самому епіцентрі масованої ракетної атаки на Ізраїль. Артист вийшов на звʼязок із шанувальниками та поділився власними емоціями.