Українська витонченість і грація: Джері Хейл ошелешила цікавим образом на червоному хіднику на каннському кінофесті (ІФОТО)

Новини шоубізнесу
1 288
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл
Фото: instagram.com/thejerryheil

Джері вирішила зробити акцент на своїх струнких ніжках

Популярна українська артистка Джері Хейл, яка не повернулася в Україну після Євробачення 2024, а відправилася на каннський кінофестиваль , показала свій невимовно яскравий образ, в якому постала у Каннах. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що реперка Альона Альона, яка разом з Джері Хейл представляла країну на Євробаченні, вже повернулася додому. Саме вона перша і розповіла, що Джері лишилася у Європі, так як має поїздку до Канн, де планувала виступити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, артистка таки приїхала туди, куди планувала. На фестивалі вона вже встигла засвітити два чудових образи. Останній - на червоній доріжці, якою пройшли світові селебритіс.

Відповідні світлини розповсюдив Телеграм-канал Культурна Прачечна . Як бачимо зі світлин, Джері вирішила зробити образ наполовину відкритим. Низ свого вбрання українська співачка, можна сказати, що відкрила, адже її струнки ніжки красувалися крізь прозору частину загальної комбінації вбрання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джері Хейл зустрілася у Каннах з режисером “20 днів у Маріуполі” Мстиславом Черновим. Артистка поділилася емоціями від першої зустрічі з оскароносним українським режисером.