"Трішечки перестаралася": Jerry Heil травмувалася прямо на сцені Євробачення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 281
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Jerry Heil
Фото: instagram.com/thejerryheil

Артистка показала перебинтоване коліно та розповіла, як отримала травму під час виступу у півфіналі

Не тільки Альона Альона травмувалася на сцені Євробачення , адже у першому півфіналі зі співачкою Джеррі Хейл теж трапився казус. Як виявилося, представниця України на міжнародному пісенному конкурсі травмувала коліно та отримала декілька синців. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Виступ дуету alyona alyona & Jerry Heil безперечно став одним із найсильніших у цьому році. Ба більше, артистки витримали рекорд в історії Євробачення , адже Україна — єдина країна, яка завжди потрапляє у фінал. Однак, хоч глядачі цього не побачили у прямому ефірі, без казусів не обійшлося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як стало відомо, під час виступу Джеррі Хейл травмувала коліно. У своєму Telegram-каналі співачка розповіла , що це сталося прямо на сцені, коли вона підіймалася по декорації у вигляді гори. При чому, як зʼясувалося, окрім цього в артистки ще й залишилися синці на плечі від залізного наплічника, який був частиною її образу.

Отой момент, де я підіймаюся на гору, підіймаюся значить я на гору, і в кінці, коли почалась кульмінація, я падаю на коліно. Коли ми репетируємо, там немає куту нахилу. А тут я витягнулася вперед, і грохаюсь на гору на цю, а вона під кутом, а на ній репетирувати у нас немає можливості. Тому трішечки перестаралася по експресії, і ти себе не тямиш, і адреналін тебе просто штирить в очі, у вуха, ну і в коліна. Я себе трошечки вдарила,
— розповіла Джеррі Хейл.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні першого півфіналу представники Білорусі на Євробаченні 2017 публічно підтримали Україну . Учасники гурту NaviBand заспівали уривок пісні Teresa & Maria.