"На мене повісили величезний кредит": Тіна Кароль зізналася, чи планує повернутися на сцену Євробачення

Новини шоубізнесу
42 911
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль
Фото: Getty Images

Артистка поділилася гірким досвідом власної участі на міжнародному пісенному конкурсі у 2006 році

Відома українська виконавиця Тіна Кароль, яка запустила власний пісенний проєкт , розповіла про свої невеселі спогади, пов'язані з Євробаченням. Виявилося, що тоді артистку загнали у величезні фінансові борги, про що раніше не знала широка публіка. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Співачка Тіна Кароль розкрила неочікувану правду про свою участь у Євробаченні. У 2006 році Тіна Кароль представляла Україну на престижному пісенному конкурсі. Проте, для співачки цей досвід став справжнім випробуванням. Артистка розповіла, що не мала можливості впливати на вибір пісні та постановку номера, через що її виступ не відповідав її очікуванням і творчому баченню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Тіна Кароль
Фото: Getty Images

Але найнеприємнішим моментом виявилося те, що на Тіну Кароль несправедливо оформили великий кредит. Співачці довелося самостійно виплачувати борги протягом багатьох років, що стало для неї серйозним фінансовим тягарем.

Коли я їхала на Євробачення, це не зовсім була моя ідея. У мене були, як ви знаєте, продюсери й так далі. Ніхто не запитував ніколи, але насправді в мене дуже тяжка закулісна доля мого виступу на Євробаченні. Це був другий рік популярності. Я мало що розуміла, які можуть бути підстави і які люди підступні. Узяти участь у нацвідборі — це пів біди. Все, що відбулося потім, вкрай тяжко, і я розхльобувала це ще багато років. На мене взяли величезний фінансовий кредит, який я закривала дуже багато років,
— зізналася Тіна Кароль.

Попри всі труднощі, Тіна Кароль не виключає можливості ще раз виступити на Євробаченні. Вона навіть натякнула, що може знову спробувати свої сили на національному відборі, підкреслюючи, що за ці роки значно зросла як артистка і має багато чого нового показати.

Це крутий драйв, тонус. Я знаю, що я можу, я знаю, що я інша. Я думаю, що в мене ще буде шанс,
— додала виконавиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль, чиї пісні активно перекладають молоді артисти, відмовила у тому ж відомій співачці. Діана Глостер пояснила, чому її україномовний кавер так і не вийшов.