Важила 67 кілограмів та мала діряві чоботи: Тіна Кароль пригадала власну поразку в шоубізнесі, коли її вигнали з гурту

Новини шоубізнесу
15 122
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль
Фото: instagram.com/tina_karol

Співачка відверто розповіла про початок власної карʼєри, коли намагалася потрапити у крутезний жіночий гурт

Відома співачка Тіна Кароль, як відомо, завдячує розвитку своєї карʼєри російській примадонні. Але, виявилося, що ще до знайомства з Аллою Пугачовою артистка мала шанс потрапити у “найвокальніший дівочий гурт”. Чому нинішня зірка української сцени так і не стала його учасницею — розповідаємо на Хочу!

У проєкті “ПІсня мого життя” Тіна Кароль пригадала свій юнацький вік, коли намагалася “пробратися” на сцену. Тоді співачка тільки переїхала у столицю і вирішила, що вже має самостійно заробляти, а тому відмовилася від батьківської допомоги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як згадує Тіна, це сталося у 17-18 років. Тоді вона дізналася про кастинг у жіночу групу, до якої майже потрапила. Але, нажаль, в останній момент артистці відмовили продюсери, коли вона дещо застудилася, потрапивши під дощ.

Один з кастингів — це був набір до найвокальнішого дівочого гурту. Нас зібрали втрьох — Олену Омаргалієву, Пауліну і мене. Я була найгрубіша, я важила тоді 67 кілограмів. Я прийшла на кастинг, а потім мене запросили до студії, щоб я з усіма виконувала пісню "Чом ти не прийшов?" У мене тоді були чоботи з диркою, і був сильний дощ. Я йшла по дощу, засипло горло, засипли високі ноти, я прийшла на студію, і мене виганяють з гурту, до якого я майже потрапила,
— розповіла Тіна Кароль.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дан Балан відверто розповів, чи мав стосунки з Тіною Кароль . Відомий співак вирішив поставити крапку у цьому питанні, проте прихильники зіркової “пари” досі не дають йому спокою.