"Повертаюся, але трішечки іншою": Євгенія Власова ошелешила новиною про повернення на велику сцену

Новини шоубізнесу
18 497
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Євгенія Власова
Фото: instagram.com/eygeniavlasova

Артистка детально розповіла, що вплинуло на її життя, що вона вирішила поставити кар'єру на паузу

Популярна українська співачка Євгенія Власова, яка стала відомою в кінці 90-х на початку 2000-х, зникла на кілька років і лише нещодавно вирішила пояснити, чим займалася той період, який була відсутня на сцені. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Власова розповіла у своєму коментарі каналу М1. Вона зізналася, що у її житті був складний період.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме в той момент Євгенія повинна була поставити свою кар'єру на паузу. Власова говорила про велике напруження та необхідність зупинити свою шоу-бізнесову діяльність в той час.

Заради того, щоб себе перезібрати і повернутися до тієї Жені, яку я знала до 17 років. Тому що я працювала багато вночі, їздила рано на навчання. Тож, втомлювала себе і напружувала. І важливо було зупинити себе. Тому що багато чого трапилося в моєму житті такого, що кричало мені: "Женю, зупинись, треба подумати. Можливо, щось не так!". Але у мене не було можливості спинитися – подія за подією, якась відповідальність перед сім'єю, донькою… Все воно створювало велике напруження. І мені потрібно було зупинитися,
- розповіла артистка.

Проте, тепер Євгенія готова поновити свою діяльність. Жінка говорить, що повертається на сцену у новій іпостасі.

Так, у мене вийшло перезібратися. І навіть більше. Я на сцену повертаюся, але трішечки іншою. Інша музика, інший стан. Це про те, щоб все ж таки лікувати своїм голосом, вібрацією і частотою.
- додала знаменитість.

Варто нагадати, що свою популярність Власова здобула завдяки таким трекам, як "Я - живая река", "Ветер надежды", "О тебе", "Лимбо".Свого часу знаменитість навіть виявляла бажання перекласти пісні на українську мову.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Євгенія Власова зізналася, про що спілкується з кумом-мовчуном Костянтином Меладзе. Як виявилося, тему війни він не обговорює навіть і з друзями.