Через 10 років співачка Lama зізналася, чому завершила кар'єру на піку популярності

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На початку 00-х пісні української співачки Lama зі стрімкою швидкістю залітали в топ-чарти. Однак на піку кар'єри Наталя Дзеньків (наст. ім'я артистки - ред.) несподівано зникла з інфопростору. Що стало причиною для цього і чому зараз співачка знову повернулася на сцену - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Близько 10 років тому Lama була однією з найпопулярніших українських артисток. Та все ж її основним бажанням було створювати музику, а не крутитися в колах знаменитостей і всіляко піарити власне ім'я, підтримуючи інтерес публіки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтерв'ю для Rostyslove Production Наталя Дзеньків зізналася, що послужило причиною її відходу зі сцени. Виявилося, що вона ніколи не була кар'єристкою і почувалася в шоубізнесі некомфортно. Тож співачка зрозуміла, що хоче спокійного й помірного життя, а не перебувати під постійними "прицілами" камер і гастролювати невтомно.

Були періоди життя, коли я розуміла, що мені потрібно трохи відійти від шоубізнесу. Я розуміла, що я завжди була не в шоубізнесі. Це була моя окрема планета, мені хотілося бути в комфорті більше. Були такі моменти, коли я розуміла, що з ними не можу зжитися. Є речі, які я не хочу робити, ті, які відбуваються в шоубізнесі.
Я дійшла до неврозу. Це вегето-судинна дистонія. Я дуже часто не спала ночами. Для мене була проблема заснути перед концертом, я дуже часто зривала зйомки кліпів. Я зрозуміла, що мені дуже не комфортно

- розповіла Лама.

І все ж через 10 років артистка повернулася на сцену. Варто зазначити, що Наталя так само намагається триматися осторонь публічності, проте розуміє, що завдяки своїм концертам може не тільки тішити українців, а й допомагати боротися з окупантами, збираючи гроші для ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що співачка Лама зізналася, що переїхала жити в ліс . Уперше за довгий час зірка 2000-х розкрила деталі свого особистого життя.