Віталій Козловський вперше став татом! Співак розсекретив, хто в нього народився (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 133
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віталій Козловський та Юлія Бакуменко
Фото: instagram.com/yuliabakumenko

Артист довго приховував особисте життя, але про такі зміни мовчати не зміг

Відомий український співак і військовий Віталій Козловський вперше став татом! Артист нарешті зміг підтвердити свій статус батька та розсекретив, хто у нього народився. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Радісною звісткою артист поділився в новому інтервʼю, і не де-небудь, а під час розмови зі своєю екснареченою, журналісткою Раміною Есхакзай. Відомо, що пара залишилася у дружніх стосунках і сама інфлюенсерка навіть вітала колишнього з новиною про вагітність дружини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Віталій та його кохана дружина Юлія довго намагалися стати батьками, однак тривалий час мрії пари не втілювалися у життя. Однак під час запису інтервʼю зʼясувалося, що артист вже не просто в очікуванні первістка, як всі припускали, а насправді став татом. Кохана співака народила йому сина, який отримав імʼя Оскар! А сталося це ще 25 лютого.

Син — це моє чудо сьогодні. Над тим, щоб стати батьками ми працювали достатньо довго, ще до війни. Але, Бог нам не давав,
— зізнався Віталій Козловський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше побратим Віталія Козловського розкрив правду про службу артиста. Насправді навіть військовий думав, що новина про мобілізацію артиста — лише піар.