"Зі сльозами її розірвала": Віталій Козловський розповів про реакцію дружини на повістку з військкомату

Новини шоубізнесу
707
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віталій Козловський
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Артист зізнався, наскільки важко їм було пережити той період

Ми вже знаємо, що деякий час Віталій Козловський приховував усю правду від дружини та не зізнавався, що воює на передовій. А от як Юлія відреагувала, коли тільки дізналася про мобілізацію коханого — розповідаємо на Хочу!

В інтервʼю Раміні Есхакзай артист пригадав, що його кохана вкрай емоційно поставилася до того, що він отримав повістку до військкомату. Ба більше, не стримуючи себе вона навіть розірвала лист, оскільки не хотіла усвідомлювати, що Віталій піде на війну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім сам Козловський розумів, що не має іншого виходу, бо ж мусить стати на захист рідної країни. Але найважче для співака, що долучився долав ЗСУ, було спостерігати, як сильно за його життя переживають рідні.

Прийшла повістка і дружина зі сльозами її розірвала, сказала: "Ти нікуди не підеш". Але як можна спинити те, що вже рухається вперед? У нас були страшні конфлікти. Це час, який дався складніше, ніж на передовій, коли знаєш, що можеш померти, бачити сльози рідних, серце крається,
— розповів Віталій Козловський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Віталій Козловський розсекретив, яким було його весілля з Юлією Бакуменко. Виявилося, що саме в той день був сильний обстріл.