Поліція активно шукає вбивцю Меттью Перрі: вірогідно, це хтось із поштарів

Новини шоубізнесу
2 007
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Меттью Перрі
Фото: instagram.com/mattyperry4

Зауважимо, що свою роботу поліція запустила після токсикологічного звіту

Днями інформаційний простір розірвала новина про те, що американські спецслужби перевіряють поштові компанії задля того, аби знайти особу яка передала Меттью Перрі наркотики. Саме вони стали причиною його смерті минулого року. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що наразі федеральні слідчі активно перевіряють версію, що наркотики Перрі хтось таки передав. Про це повідомив таблоїд TMZ. Зокрема, компанія доставки запропонувала поліції використовувати функцію відстежування пакунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Говориться, що саме це може допомогти з'ясувати правду. Зазначимо, що розслідування несподіваної смерті Меттью триває вже близько пів року.

Свою роботу поліція запустила після токсикологічного звіту, в якому було вказано, що знаменитий актор загинув від гострого впливу кетаміну. Цікавим є те, що близькі друзі та колеги артиста неодноразово говорили, що він був дуже у хорошому настрої за кілька днів до смерті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка серіалу “Друзі” Кортні Кокс розповіла, що її навідує покійний колега Меттью Перрі. Селебритіс каже, що актор з нею розмовляє.