Будували стосунки, але нічого так і не вийшло: 6 неочікуваних пар в українському шоу-бізнесі

Новини шоубізнесу
50 450
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Володимир Дантес та Даша Астаф'єва
Фото: колаж РБК

Більшість із пар вас неабияк здивують

Світ шоу-бізнесу - це не тільки яскраві хіти, вдалі на прем'єри та особистісний ріст людей, які мають талант артиста чи шоумена. Це і особисте життя тих, хто кожного дня дивиться на нас з екранів телебачення чи моніторів комп’ютера.

Подекуди, особисте життя інколи є цікавішим, насиченішим від самої діяльності артиста. Довкола можливих стосунків тієї чи іншої знаменитості будуються цілі теорії змови про те, з ким людина лягає у ліжко, чи зраджує свою обраницю або обранця і тому подібне. Отож, видання РБК зібрало 6 неочікуваних романів в українському шоу-бізнесі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Володимир Дантес і Світлана Тарабарова

Не є секретом, що артисти почали свої стосунки будучи учасниками “Фабрики зірок”. Зустрічалася вони майже три роки і навіть планували весілля. Проте, сталося не так, як гадалося. Перед останнім кроком до спільного життя пара вирішила розійтися. Пізніше Світлана говорила про те, що їхні стосунки токсичні та позбавлені взаємної поваги.

Світлана Тарабарова та Володимир Дантес
Скриншот

Настя Каменських та Геннадій Вітер

Варто зауважити, що стосунки з Вітером Насті приписували після того, коли вона розсталася зі своїм першим коханням. Пару постійно помічали разом. Сам вітер неодноразово називав Настю “моєю хорошою" та “Настьоною”. Подейкують, що артист ходив до Каменських за лаштунки, де цілував та обіймав її.

Настя Каменських та Геннадій Вітер
Скриншот колажу

Олена Тополя та Вадим Лисиця

Співачка, яка здобула всеукраїнську популярність під псевдонімом Альоша, зустрічалася із відомим продюсером впродовж семи років. Розійшлася пара у далекому 2011 році. Сам же Лисиця говорив, що причиною розриву став він сам, так як для нього мистецтво було важливішим за особисті стосунки.

Олена Тополя та Вадим Лисиця
Скриншот Instagram

Мішель Андраде та Микита Ломакін

Артисти познайомилися у далекому 2013 році на шоу “Х-фактор”, в якому вони брали участь. Спочатку між майбутніми закоханими зародилася міцна дружба, яка потім переросла у стосунки. Зрештою, Микита через п'ять років вирішив розірвати зв’язок з Мішель.

Мішель Андраде і Микита Ломакін
Скриншот Instagram

TAYANNA і Філіп Коляденко

Артисти до певного часу приховували свої стосунки, проте у 2019 році Таяна розповіла, що в них свого часу таки був роман. Співачка також дала, що саме через вік їм не вдалося побудувати міцний союз, адже Філіп був молодший за неї на вісім років.

Таяна і Філіп Коляденко
Скриншот

Даша Астаф'єва і Міша Крупін

Виявляється, свій роман Астаф’єва та Крупін тримали у таємниці. Відтак, їхні стосунки не завершилися щасливо. Проте, вони змогли стати хорошими друзями.

Міша Крупін і Даша Астаф’єва
Скриншот колажу
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали вам про українських зірок, які найчастіше ходили під вінець. У добірці були представлені селебертіс, які були одружені тричі та більше разів.