"Ми дуже сваримося": актор Павло Вишняков розповів, що має різні позиції з родичами стосовно російсько-української війни (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
885
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Актор Павло Вишняков
Фото: Скриншот Instagram

Артист зізнався, що хоче побачити батьків

Відомий білоруський актор Павло Вишняков, який здобув популярність завдяки фільмам “Опер за викликом”, “Повернення Мухтара” та “Жіночий лікар” зізнався, що має сварки з рідними через врізні погляди на російсько-українську війну. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що починаючи з 2015 року Павло переїхав на постійне проживання до України. На початку війни він публічно засудив дії путінського режиму. Окрім того, чоловік заснував благодійний фонд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наразі він допомагає військовим, дітям, медикам та парамедикам. Однак, рідні Вишнякова не розділяють його поглядів і цілком підтримують російського диктатора путіна.

Ми дуже сваримося! Останній раз я сказав, що готовий розмовляти про огірки, помідори, рибалку, про квіти, про що завгодно. Але давайте ми не будемо розмовляти про політику, про те, що відбувається, що я роблю. Адже кожного разу, коли ми розмовляємо про те, що я роблю, немає ніякої підтримки. Є тільки, грубо кажучи, що х*рн*ю займаюся. І я після цього не можу взагалі нічого робити декілька днів. У мене опускаються руки,
- розповів актор в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк.

Дивитися з 1:02

Вишняков зазначив, що його родина цілком вірить російській пропаганді та просить Павла повернутися додому, в Білорусь. Однак, серед родичів є і ті, які виїхали з росії, а саме це сестра та племінниця.

Я дуже хочу побачити своїх батьків, я розумію, що у мене це відняли, це відняли у моєї матері. І я розумію, що може так статися, що я можу їх не побачити. Колись я собі відповів на запитання "Чому я це роблю зараз і тут?". Я відповідаю, що я буду рачки допомагати, щоб там все це лайно здохло і я зміг побачити свої рідних,
- резюмував артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олексій Суханов відмовився від батьків, які підтримали криваву диктатуру. Телеведучий розповів про свої стосунки з найріднішими людьми.