Відома українська актриса неочікувано заговорила про закінчення карʼєри: "Піду на курси манікюру"

Новини шоубізнесу
1 026
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Віра Кобзар, фото
Фото: instagram.com/regulav/

Віра Кобзар розповіла, як акторам під час війни штучно занижують гонорари

Поки Потап не поспішає повертатись в Україну та відсиджується в сонячній Болгарії , українська актриса Віра Кобзар, попри складну ситуацію з роботою та грошима, покидати рідний край не збирається. Зірка українського кіно навіть готова піти працювати майстринею манікюру. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Днями зірка "Скаженого весілля" та "Папіка" дала відверте інтерв’ю , у якому без прикрас розповіла про життя в Україні під час війни. Не побоялась Віра Кобзар обговорити тему заробітку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Актриса зізналась, що її гонорари сильно змінились під час повномасштабної війни. За словами Віри, зарплатню акторам дуже часто знижують штучно, користуючись їхнім безробіттям в складний час:

За перший знімальний проєкт, який у мене був уже після повномасштабного вторгнення, мені запропонували четверту частину мого стандартного гонорару. Але потрібно було закрити деякі родинні потреби, тому погодилася. Потім була одна третина, половина. Знаєте, якщо це все відбувається через об’єктивні причини, то продюсерів можна зрозуміти. Але нерідко гонорари занижують штучно, прикриваючись війною чи коронавірусом, а насправді — користуючись безробіттям акторів.

Віра Кобзар зізналась, що через труднощі в акторстві вже думала про зміну професії. Зірка готова стати майстринею манікюру чи стилісткою. За словами Віри, роботи вона не боїться, тож якщо потреба буде — піде на будь-яку.

Чи думала над іншою професією, якщо в моїй зникне потреба? Звичайно. Я не боюся роботи, піду на курси перукарів-стилістів, мейкап-дизайнерів, майстрів манікюру і займатимусь заробітком у такий спосіб. Навіть під час війни люди стежать за собою — тут робота буде. Моя колега, акторка Ксенія Вертинська, наприклад, закінчила курси косметологів. Вона відкрито про це говорить, і це правильно, треба завжди мати якийсь запасний план,
— відверто поділилась актриса.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось днями Євгенія Власова ошелешила новиною про повернення на велику сцену. Артистка детально розповіла, що вплинуло на її життя, що вона вирішила поставити кар'єру на паузу.