Солоха вперше розповіла, чим закінчився судовий процес з колишнім чоловіком

Новини шоубізнесу
2 236
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка СолоХа
Фото: instagram.com/soloha_official

Знаменитість розповіла, що змогла виграти суд з над ексом.

Відома українська співачка Солоха, яка засудила загадковість Клавдії Петрівни, розсекретила, чим завершився її судовий процес з колишнім коханим. З ним вона вирішувала питання поділу майна. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, знаменитість розповіла, що змогла виграти суд з над ексом. Як виявилося, раніше вони не могли дійти спільного знаменника у питанні виплат на дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер же екс-чоловік Солохи надає їй необхідні компенсацій. Однак, сума цих компенсацій дещо змінилася.

Щойно я почала про це (публічно – прим. ред.) говорити, картина змінилася. Я виграла суд, можна мене привітати. І він розраховується за свої борги. Сума аліментів на місяць "плаваюча", тому не має чіткої суми,
розповіла Солоха в програмі "Люкс ФМ".

Щодо свого теперішнього чоловіка, то Солоха говорить, що з ним вона не заключала шлюбний договір. Артистка переконує, що між ними панує довіра.

На жаль, у нас величезна корупція й під час війни вона ще більше стала. Тому я зрозуміла, якщо є гроші на суди, то тоді складайте договори. Так, з другим чоловіком жодних договорів ми не складали. У нас все на довірі,
- резюмувала знаменитість.

Варто зауважити, що свого часу Солоха розповідала, що не могла дійти зі своїм колишнім чоловіком згоди щодо поділу спільного майна. Артистка переконувала, що екскоханий оминав свої зобов'язання, які були прописані в шлюбному контракті. Врешті-решт селебритіс свого домоглася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Солоха емоційно звернулася до Меловіна, який засудив її слова про Клавдію Петрівну. Артист вже встиг відповісти на ролик СолоХи.