Потап не поспішає повертатися в Україну: стало відомо, де зараз знаходиться скандальний репер

Новини шоубізнесу
2 623
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Потап
Фото: instagram.com/realpotap

Герой іспанської тероборони розповів, чому зараз він знаходиться за кордоном

Відомий український репер Потап, який з незрозумілих причин заблокував свого колишнього кращого друга у соцмережах, викликає у суспільства доволі різкі коментарі у свій бік. При чому важко сказати, що більше обурює користувачів Мережі — відверто провокативна поведінка артиста , чи факт того, що у час широкомасштабної війни продюсер майже не перебуває в Україні.

На самому початку війни Потап перебував в Іспанії, звідки навіть заочно “записався” у тероборону. Згодом репер почав брати участь у благодійних концертах, з якими артисти гастролювали по Європі, аби привернути якомога більше уваги світу до подій в Україні. І тільки через декілька місяців продюсер наважився повернутися в Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак довго у рідній країні Потап знову не засиджувався. З осені минулого року артист почав стверджувати, що відправився у відрядження за кордон. При чому якийсь час він приховував, де саме знаходиться. Однак днями Потап розсекретив, що відправився у сонячну Болгарію, де планує зняти декілька кліпів.

Якби я підписав, що я в Міннесоті, ви б повірили, так реалістично виглядає кіномісто. Воно побудоване в передмісті столиці Болгарії Софії. Чудові режисери та оператори, продюсери та гримери з різних країн разом із українськими професіоналами створюють унікальний продукт для ринків Америки та Латинської Америки,
— повідомив Потап у себе в Instagram.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ірина Горова прокоментувала скандальний виступ Потапа з російськими хітами, права на які належить їй. Колишня дружина Потапа зізналася, чи просив репер дозволу, аби виконувати пісні з репертуару гуртів "Час і Скло", "Потап і Настя", а також Mozgi.