Оце так несподіванка! Камалія з'явилася на премії YUNA зі своїм колишнім чоловіком-мільярдером (ФОТО)

Новини шоубізнесу
719
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Камалія і Захур, фото
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Можливо, пара все ж таки буде разом, попри новини про розлучення...

Вчора ввечері, 23 травня, в столиці відбулась престижна музикальна премія YUNA-2024. Ми вже розповідали, які зірки здобули заповітні нагороди , а тепер трішки поговоримо про цікаві моменти, які ставались на цій події.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, окрім музики, нас звісно цікавлять різні світські чутки та драми. Серед них — стосунки Камалії та її ексчоловіка Мохаммада Захура. На премії YUNA-2024 співачка була в компанії свого колишнього.

Зірка разом з колишнім чоловіком вийшла на сцену. Вони вручили нагороду співачці Джамалі. Та перемогла в номінації "Найкращий альбом". Але цим не обмежилось.

Камалія і Захур, фото
Фото: скриншот

Потім пара разом позувала перед фотокамерами та спілкувалась з пресою. В компанії Захура Камалія провела весь вечір, чим підігріла чутки про те, що між ними ще не все скінчено.

Камалія і Захур, фото
Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що розмови про розлучення й примирення цієї пари тягнуться вже понад рік. У квітні 2023 року співачка заявила, що вони з Мохаммадом Захуром більше не подружжя . Однак пара продовжувала проводити час разом, мовляв, між ними збереглись теплі стосунки та це все заради добробуту дітей. Навіть свій день народження зірка відзначала в компанії колишнього коханого у Португалії!