"Зірки – це військові, волонтери, лікарі, деесенесники": Пивоваров публічно звернувся до колег з українського шоу-бізнесу

Новини шоубізнесу
927
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артем Пивоваров
Фото: Пресслужба артиста

Артист порадив деяким колегам полишити сферу діяльності

Популярний український співак, автор хітів Артем Пивоваров, який здивував заявою про своє особисте життя, висловився про своїх колег. Подробиці - в нашому матеріалі. Артем заявив, що деякі артисти повинні відмовитися від свого статусу та піти з шоу-бізнесу, так як їх творчість не резонує з народом.

Про це він розповів у своєму інтерв'ю для YouTube каналу Раміни Есхакзай. Раміна запитала у Пивоварова, чи прийняли його у шоу-бізнесі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На це питання Артем відповів доволі грунтовно та зазначив, що йому неважливо це, і він не має відповідати на подібні запитання. У підсумку виконавець звернувся до своїх колег, яких не вважає зірками. Артист резюмував, що зірками сьогодні є військові, волонтери, лікарі.

Зараз не потрібно грати в шоу-бізнес, щоб люди відчули справжність у проявах. Саме тому з'являються молоді музиканти – круті, справжні. Я відчуваю, що я тут для того, щоб допомагати людям. І відчував це завжди. Ти маєш служити народові, ти маєш віддавати все, що в тебе є, щоб резонувати з народом, бути в одній спільній вібрації. Тому, коли мені говорять, що він раніше був ось такий, а потім упіймав зірку, виїхав із країни чи не повернувся, або ще щось, це тому, що ви на той момент зробили його резонатором, голосом країни. Він завжди був таким. Ви просто не помічали. Ви йшли за картинкою, надуманими речами, не за сенсом.
- зазначив артист.
Ви не зірки. Усі, хто кажуть, що ви зірки, – ви не зірки! Немає зірок. Зірки – це військові, волонтери, лікарі, деесенесники. Усі, хто робить наш новий день кращим. Ось зірки. А ви інструменти. Якщо ви не можете резонувати як інструмент, якусь вібрацію давати країні – залиште цю сферу!
- резюмував співак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артем Пивоваров приголомшив історією про свого батька. Артист зізнався, що не пам'ятає обличчя рідної людини.