"Я не забуваю жити для когось одного": Артем Пивоваров здивував заявою про особисте життя (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 572
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артем Пивоваров
Фото: Скриншот з відео

Артист зізнався, чи вільне його серце

Відомий український артист Артем Пивоваров, який запалив мережу спільною роботою із загадковою Клавдією Петрівною, ретельно приховує від сторонніх очей своє особисте життя. Артист взагалі не ділиться подробицями, пов'язаними з його можливими обраницями. Відтак, на фоні цього, час від часу з'являється чимало пліток стосовно того, хто ж є тією самою коханою одного з найбільш запальних музикантів України.

Ба навіть у мережі вже встигли одружити Артема Пивоварова. Проте, варто зазначити, що у своєму інтерв'ю блогерці Раміні Есхакзай Артем не став коментувати цю ініціативу від його шанувальників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він вирішив утриматися від особистих подробиць, так як вважає це вкрай інтимною темою і має тверде переконання, що вона стосується лише його. Однак, він все ж вирішив відповісти, чи перебуває у стосунках. Щоправда, зробив це Артем у дуже оригінальний спосіб

Я рідко говорю про особисте життя, бо я і так постійно на публіці, є якісь думки, різноманітні трактування, мені навіть не потрібно нічого робити. Я про це не говорю, про це говорять інші. Мені не подобається медійна стигматизація, що якщо ти медійна особистість, маєш обов'язково розповідати про своє життя. Я так само потребую уваги, любові, сексуального і фізичного контакту. Я такий самий, як і всі. Мої вподобання, інститут сім'ї, відносини - це щось особисте, це щось для мене. Один філософ сказав: "Ти так часто намагаєшся бути особливим, одним серед мільйонів, але забуваєш жити для когось одного". Я не забуваю жити для когось одного,
- розповів артист.

Дивитися з 1:29

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артем Пивоваров зламав прихильниці ніс в розпал концерту. Реакція мережі виявилася більш ніж неоднозначною.