Військовий Терен відмовився працювати з Катериною Кухар і Олександром Стояновим. А все через російський "Лускунчик" під прапором України

Знаменитості
1 723
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Терен; Катерина Кухар та Олександр Стоянов
Фото: instagram.com/tsvit_terenu; instagram.com/ekaterinakukhar_official

Олександр Терен зізнався, як обурився пропозиції від українських артистів, які хотіли виступати з російським балетом під прапором України

Ветеран війни Олександр Будько з позивним Терен, який став сіркою балету, підкоривши серце Сари Джессіки Паркер , розсекретив, що співпрацю йому пропонували прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка Катерина Кухар та її чоловік Олександр Стоянов. Виявилося, що військовий готувався до виступів з ними, проте дізнавшись усю правду — відмовився це робити. Усі деталі дізнавайтеся нижче!

Відомо, що військовослужбовець Олександр Терен є ветераном російсько-української війни. У боях на Харківщині він втратив обидві ноги, проте це не стало на заваді його давній мрії — виступати на великій сцені. Тому у липні 2023 року Терен став частиною балетного перформансу United Ukrainian Ballet під час благодійних виступів у Каліфорнії, станцювавши на протезах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте в інтервʼю проєкту “Розмова” Олександр розсекретив, що після того також він мав співпрацювати з танцівниками балету Катериною Кухар і Олександром Стояновим. Як виявилося, Терену пропонували станцювати в одній із вистав, на що він спочатку погодився. Однак через якийсь час військовий дізнався, що мова йшла про російський балет “Лускунчик”, при цьому, за словами Олександра, артисти балету хотіли просто “прикритися” українським прапором, а також використати ветерана російсько-української війни, аби “ніхто не докопався”.

Саша Стоянов і Катя Кухар ставлять одну з українських вистав. Запрошували мене бути частиною одного з номерів. Ми довго все узгоджували, узгодили. Вони все супергарно мені розрекламували. І зрештою мій друг Олексій скидає мені їхню програму на тур. У них там український прапор, усе гарно, і потім – "Лускунчик" [російського композитора Петра Чайковського], ще щось там. Коротше, стандартний російський балет. Я такий: "Стоп, почекайте! Ви не казали, що будете це танцювати.
І ще хотіли затягнути ветерана, щоб геть уже закрити гештальт, щоб ніхто не докопався,
— розповів Олександр Будько (Терен).
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно чоловіка Катерини Кухар спіймали на просуванні російської культури . Адже Олександр Стоянов виступає Європою не тільки з російським “Лускунчиком”, а ще й “Лебедине озеро” та “Сплячею красунею” на музику Петра Чайковського.