"Яку загрозу становив відділ декору у будівельному торговому центрі"? Максим Галкін здивував реакцією на обстріл гіпермаркету в Харкові

Новини шоубізнесу
32 158
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Максим Галкін
Фото: instagram.com/maxgalkinru

Артист розкритикував росію

Відомий російський артист-гуморист Максим Галкін, який назвав двох своїх кумирів, відреагував на жахливий ракетний обстріл з боку росії, Яка вдарила по гіпермаркету в Харкові. Подробиці - в нашому матеріалі.

На своїй офіційній сторінці в Instagram шоумен максимально розкритикував дії своєї рідної країни. Галкін зазначив, що був дуже шокований цим інцидентом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, він окреслив увагу на тому, які наслідки принесла жахлива трагедія. Відомо, що під завалами лишилися люди.

Харків, 8-річний хлопчик здає ДНК, його батько не повернувся з роботи. Він працював у відділі декору в харківському "Епіцентрі". Збір ДНК може бути єдиним способом знайти рештки рідної людини або визначити, що серед попелища її немає і дати хитку надію. Яку загрозу становив відділ декору у будівельному торговому центрі для могутньої ядерної Росії? Харків, серцем з тобою,
- написав артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Володимир Зеленський відреагував на ракетний обстріл Чернігова. Президент України розповів про загиблих та постраждалих.