Джамала пояснила критикам, чому Україна не може відмовитися від участі в Євробаченні під час війни

Новини шоубізнесу
3 921
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джамала
Фото: instagram.com/jamalajaaa

Артистка нагадала, що це ідеальна можливість, аби нагадати світовій спільноті про російську агресію

Переможниця Євробачення 2016 року Джамала підтримала представниць України на пісенному конкурсі та відповіла усім хейтерам, які вважають, що під час війни участь у розважальних шоу — не на часі. Проте сама співачка навпаки впевнена, що наша країна не може відмовитися від участі в міжнародних конкурсах. Чому так — дізнавайтеся на Хочу!

Як пише Independent, Джамала запевняє, що Україна не може ігнорувати такі конкурси, як Євробачення. На думку артистки, це чергова можливість нагадати світовій спільноті, що наш народ досі вимушений захищати власні землі та боротися з окупантами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тому, на думку артистки, alyona alyona & Jerry Heil мали величезне завдання — бути креативними й багатослівними . Адже своїм виступом вони нагадують “втомленій” від війни публіці про агресію росії проти України.

Деякі країни можуть відмовитися від участі, але не ми. Особливо ми не можемо дозволити собі відмовитися від такого конкурсу під час війни. У світі зараз багато воєн і, звичайно, нелегко постійно тримати увагу на собі, щоб люди не втомилися від нашої війни. Але це наше завдання, людей, які залишаються в Україні, людей, які воюють, бути такими ж гучними й креативними. Це завдання митців — знаходити нові способи, як розкрити й показати свою країну,
— висловилася Джамала.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після першого півфіналу Євробачення стало відомо, що Jerry Heil сильно травмувалася на сцені. Виявилося, що це сталося прямо під час її виступу.