Даша Квіткова зізналася, чи їздить за кермом після вчиненої ДТП, в якій постраждало 4 елітних автівки (ВІДЕО)

Знаменитості
1 118
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Квіткова
Фото: instagram.com/kvittkova

Блогерка розсекретила, чи позбавили її прав, та чим закінчився суд

Відома блогерка Даша Квіткова, яка приголомшила результатами кардинального схуднення , зізналася, яке було кінцеве рішення суду після ДТП, що сталося з нею ще у серпні минулого року. Як все вирішилося, та чи сідає після того інфлюенсерка за кермо — дізнавайтеся на Хочу!

У коментарі проєкту “Тур зірками” на Люкс ФМ Даша Квіткова розповіла, що та скандальна історія вирішилася відповідно до законодавства України. За словами блогерки, її не стали позбавляти водійських прав, а все, що вона мала виплатити постраждалим у ДТП — вона вже виплатила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, хоча й за Дашею залишили право їздити за кермом, зараз вона намагається робити це набагато менше. А все тому, що дівчина винайняла водія, аби час, який вона раніше витрачала на дорогу, вона могла спрямувати на роботу.

Все закінчилося згідно з законом України. До мене претензій немає. Я виплатила все по закону. У мене є водій. У мене є права, але є дуже багато роботи, тому комфортніше з водієм,
— розповіла Даша Квіткова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Нікіта Добринін зізнався, чому розійшовся з Дашею Квітковою . Чоловік несподівано натякнув, що не відчував від екскоханої взаємних почуттів.