Даша Квіткова відреагувала на закиди колишнього чоловіка, ніби їх шлюб розпався через "невзаємність почуттів" (ВІДЕО)

Знаменитості
3 047
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нікіта Добринін та Даша Квіткова
Фото: instagram.com/nikitadobrynin

Блогерка розсекретила, чи мала почуття до Нікіти Добриніна у момент їх розлучення

Українська блогерка Даша Квіткова, яка зізналася, чи сідає за кермо після влаштованої ДТП, відверто розповіла про почуття до свого колишнього чоловіка — шоумена Нікіти Добриніна. Адже днями він заявив, ніби їх шлюб розпався через “невзаємність почуттів” . То що думає про це сама Квіткова — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю програмі “Тур зірок” Даша зізналася, чи дійсно не мала взаємних почуттів до свого колишнього чоловіка. Так, блогерка прокоментувала слова Нікіти Добриніна, ніби він відчув, що її кохання почало згасати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте за словами Даші Квіткової, насправді ще у момент розриву стосунків з шоуменом, вона мала почуття до нього. Тому вона й намагалася вберегти цей шлюб, проте врешті решт зрозуміла, що їм краще розійтися.

Цікаво, що Нікіта таке розповідав… Бо зі свого боку можу сказати, що я також боролося за ці стосунки до останнього. Але важко боротися за стосунки, коли почуття зникають. Я коли розлучалася, у мене ще почуття були. Втім, буває так, що ти кохаєш людину, але розумієш, що разом ви більше не можете бути,
— каже Даша Квіткова.

При цьому блогерка підкреслила, що вони з Нікітою Добриніним продовжують тримати звʼязок, адже спільно виховують сина. Однак зустрічатися наживо їм поки не припадає можливості, проте цілко можливо, що колись їх живе спілкування відновиться.

Ми працюємо над тим, щоб бути хорошими батьками для нашого сина та над тим, щоб комунікувати спокійно та нормально. У нас наразі це виходить. Можливо, у майбутньому, коли мине дуже багато часу, ми дійдемо до того, щоб зустрічатися й обговорювати особисті моменти. Ніхто не знає. Наразі ми просто батьки для нашого сина й ми стараємося для нього,
— додала блогерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Даша Квіткова вразила результатами схуднення . Блогерка показала, як вона виглядала ще декілька років тому.