Панас Буйний порушив усі рамки червоних доріжок, з'явившись на премії YUNA без пишного вбрання (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 600
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Панас Буйний на премії YUNA-2024
Фото: пресслужба артиста

Співак вирішив, що зараз не час "вигулювати" по світських заходах нові дорогі луки

Минулого тижня у Києві відбулася щорічна музична премія YUNA. На червоній доріжці того дня “засвітилися” чимало українських зірок. Більшість із них були вбрані не надто гламурно , однак зі смаком 😌✨ Але знайшлися і ті, хто до особливої події підготувався по-своєму.

Наприклад, український співак Панас Буйний порушив усі рамки червоних доріжок 😅 Артист з’явився на щорічній музичній премії у леопардовій футболці та спортивних штанах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він вирішив порушити усі писані й неписані правила та заявив про те, що головне — любов шанувальників, а не яскраві та пишні вбрання, тим паче у часи війни:

Я простий хлопець, який знає, що моя аудиторія любить мене навіть, якщо я буду голим (жартує співак — ред.). Тратити нераціональні гроші на яскраве і пише, для чого? Так жінок розумію, люблю і поважаю, це самовираження, про іншу стать, окрім слів на три букви, не скажу,
— заявив Панас Буйний.
Український співак Панас Буйний на премії YUNA 2024 - фото
Панас Буйний. Фото: пресслужба

Образ співака викликав чималий резонанс серед присутніх. Причому чимало людей висловили слова підтримки та поваги.

Головне зараз - пісні, і я радий що цього року чимало нових відкриттів, нарешті українського стало багато. Ми повинні максимально давити мо*калів і тим паче творчістю, адже кожен трек несе в собі підняття духу, настрою і дає трохи того щастя. Як співаю у своїй пісні “Щастя, здоров’я і многая літа”, а все решта обов’язково буде!
— наголошує артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що таємнича співачка Клавдія Петрівна, яка отримала відзнаку “Відкриття року” , так і не з'явилася на премії. Пізніше вона пояснила, чому вирішила не приходити за нагородою.