"Нам всім дуже боляче": Світлана Тарабарова повідомила про велике горе у своїй родині

Новини шоубізнесу
986
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Світлана Тарабарова
Фото: instagram.com/tarabarova

Відома співачка втратила рідну людину, з якою була по-особистому близька

Слідом за новиною про смерть легендарного американського композитора, мусимо повідомити про чергову втрату. Адже горе настало і велику родину відомої української співачки Світлани Тарабарової. Усі деталі дізнавайтеся нижче!

У своїх соцмережах Світлана Тарабарова наважилася поділитися особистою трагедією. Адже нещодавно не стало її батька. За яких саме причин це сталося — артистка повідомляти не стала. Натомість вона поділилася архівним кадром, на якому її тато позує у класичному чорному смокінгу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Співачка подякувала прихильникам та друзям за слова підтримки. Водночас Світлана зазначила, що для неї це величезна втрата, оскільки вона завжди була дуже близька з батьками.

Тато, я люблю тебе. Ми любитимемо тебе вічно. Ти навчив мене бути сміливою та сильною, ти навчив цінувати родину, вірити у мрію і не здаватись. Світла пам'ять, чоловік, друг, тато, дідусь Василь. Нам всім дуже боляче, сподіваюсь тобі вже легше
— чуттєво написала Світлана Тарабарова.
Тато Світлани Тарабарової
Фото: instagram.com/tarabarova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Світлана Тарабарова зізналася, що живе в боргах. Артистка розсекретила, скільки заробляє і витрачає щомісячно.