Колишній чоловік Камалії вперше прокоментував звинувачення в домашньому насильстві та побитті співачки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 660
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія з чоловіком
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Пакистанський мільярдер висловився про скандал із побиттям Камалії, який викрили у Мережі

Мохаммад Захур, пакистанський бізнесмен та ексчоловік співачки Камалії, вперше прокоментував нещодавні світлини зірки, де вона зображена з синцями та гематомою на обличчі . Усі деталі дізнавайтеся нижче!

За словами Захура, їхні стосунки з Камалією залишаються дружніми, головним чином задля добробуту двох спільних доньок. Тому навіть після розлучення ексзакохані продовжують спілкуватися та проводити час разом .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він наголосив, що не розуміє, хто міг зробити ці знімки, і рішуче заперечив наявність будь-якого домашнього насилля у їхньому спільному житті, про яке пишуть в мережі. Захур підкреслив, що така інформація є неправдивою і може лише нашкодити їхній родині. Про це він розповів у проєкті “Тур зірками”.

У нас прекрасні стосунки, краще не вигадаєш. Я не знаю звідки фото взялися, але найголовніше — це не я. Можливо, це був грим, але я не знаю, що це було. Втім, це не я — не гримував і не бив,
— сказав Захур.
Колишній Чоловік
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Водночас Камалія підтвердила слова чоловіка про теплі стосунки. Адже навіть після розлучення вони часто проводять час разом, а інколи навіть і ночують разом.

Ми були по шаріату одружені, по шаріату і розлучилися. У нас діти ростуть, ми зразкові батьки для своїх дітей. І ми дружимо, це цивілізовані стосунки, підтримуємо одне одного. Він живе з дітьми в Лондоні, а коли вони приїжджають до Києва, то тоді всі разом живемо в одному будинку. Коли я їжджу до них в гості, то ми теж живемо всі в одній квартирі. Психологічно я ще не готова знову виходити заміж,
— зазначила Камалія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Камалія заінтригувала світлиною з розкішною каблучкою . Артистка неочікувано натякнула, що незабаром вдруге може вийти заміж.