Злата Огнєвіч виходить заміж!? Співачка засвітила діамантову каблучку на підмізинному пальці (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
7 018
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Злата Огнєвіч
Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Чи то просто черговий спосіб привернути увагу до релізу новоїʼ пісні?

Українська співачка Злата Огнєвіч знову привернула увагу своїх шанувальників, натякнувши на можливе заміжжя. Після нещодавніх чуток про її вагітність , співачка опублікувала у своїх сторіс фото з діамантовою каблучкою на підмізинному пальці! Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Особисте життя Злати Огнєвіч постійно викликає бурхливі обговорення. Адже і сама артистка любить заінтригувати прихильників, говорячи про стосунки чи створення родини. Так сталося і з недавньою публікацією, на якій артистка показала каблучку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Злата Огнєвіч
Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Це викликало чимало обговорень та спекуляцій серед її прихильників. Втім, деякі фанати припускають, що це може бути лише піар-хід, приурочений до виходу її нової пісні "Кохаю". Чи справді Злата Огнєвіч готується до весілля, чи це просто спосіб привернути увагу до своєї творчості — покаже час. Незалежно від цього, інтрига навколо особистого життя співачки лише підігріває інтерес до її нових робіт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч відверто зізналася, що боїться народжувати дітей . Артистка додала, що попри переживання, вона прагне, аби у її родині розносився дитячий сміх.