"Більше не можемо це приховувати...": Ектор Хіменес-Браво та відома ведуча натякнули, що скоро стануть батьками

Новини шоубізнесу
1 534
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ектор Хіменес-Браво
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Неочікувано зірковий кулінар поділився кадрами з гендер-паті, яке організував разом з Ольгою Мартиновською

Український кулінар та телезірка Ектор Хіменес-Браво, квартира якого постраждала під час масованої атаки , заінтригував підписників приємною новиною. Разом з Ольгою Мартиновською шеф-кухар натякнув, що скоро в його житті відбудуться величезні зміни.

Днями Ектор Хіменес-Браво поділився на своїй сторінці в Instagram загадковим відео, яке викликало чимало здогадок серед підписників. У відеоролику, знятому в чорно-білому стилі, він з'явився разом із колегою Ольгою Мартиновською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Глядачів зацікавила сцена, де Мартиновська ніжно погладжує свій живіт, а Хіменес-Браво тримає повітряну кульку з написами "Хлопчик/дівчинка". Цю кульку вони згодом луснули, що зазвичай символізує оголошення статі майбутньої дитини: рожеві пластівці для дівчинки, блакитні — для хлопчика. Однак кулінар залишив відео без пояснень, підливаючи масла у вогонь чуток та здогадок.

Шанувальники бурхливо обговорюють можливе значення відео, намагаючись зрозуміти, що ж саме Ектор та Ольга вирішили залишити в таємниці. Чи то новий проєкт, чи особисті новини — залишилося загадкою, яку розгадують уважні підписники.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ектор Хіменес-Браво розповів, як познайомився зі своєю коханою . Як виявилося, це сталося завдяки їх спільній подрузі.