"Я вже не боюсь померти": Ектор Хіменес-Браво приємно здивував українців привітанням у День Соборності (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий шоумен та телеведучий колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво, який розповів, як посварився із зірковим колегою Євгеном Клопотенком ошелешив підписників своїм привітанням з Днем Соборності України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Привітальний пост шеф-кухар розповсюдив на своїй офіційній сторінці в Instagram . У  ньому він розповів, наскільки рідною для нього стала Україна під час повномасштабної війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, Ектор не знав, чи повернеться до Києва, адже думав, що боятиметься вибухів і бойових дій, проте страх шоумена відійшов на інший план і розчинився за час повномасштабного вторгнення. Наразі Ектор став набагато хоробрішим.

Кулінар зізнався, що Україна зробила його справжнім патріотом і стала другим домом. Відтак, телеведучий написав:

Я думаю, ми відчуваємо страх, коли боїмось смерті. Але відколи війна почалась, я вже не боюсь померти. Я ніколи не думав, що мені доведеться пройти стільки тренінгів з військової підготовки. Я не думав, що мої пріоритети можуть змінитись. Я навчився цінувати речі краще, ніж до цього. Для життя нам не потрібно багато речей. Достатньо базового — їжі та місця, щоб спати. Усе інше — це розкіш, яка насправді нам не потрібна. Україна також навчила мене патріотизму. Раніше я не знав, що це таке. Я вивчив дуже багато всього про її історію. Мені дуже пощастило залишитись тут у цей час. Так, я багато відчував болю через війну, але водночас вона мене зробила сильнішим. Я зрозумів, що ніщо і ніколи не завадить мені жити тут, допомагати армії тут, і пишатися тим, що я тут. Я колумбієць з українським серцем. З днем соборності, моя Україна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми пропонували 11 пісень до Дня Соборності України. Ці треки надихають кожного українця.